Wilt u afdekzeil of dekzeil kopen? Divers zeildoek en dekkleed koopt u bij Van der Werff Zeilmakers

dekzeil

Al 70 jaar een zeilmakerij in de breedste zin van het woord

Voor alles wat met zeildoek te maken heeft, kunt u bij Van der Werff Zeilmakers in ‘s-Hertogenbosch terecht. Een zeildoek kopen doet u bijvoorbeeld voor een boot of als dekkleed voor campingrecreatie. Voor projecten in de industrie of bouw is een afdekzeil of dekzeil kopen een manier om uw machines, materiaal en goederen te beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. Ook voor allerlei voertuigen bieden wij kappen en zeilen aan, vervaardigd van PVC doek in een kleur naar keus. Indien gewenst voorzien wij de kappen of doeken ook van een opdruk met uw bedrijfsnaam. In de sector recreatie kunt u ook zeildoek gebruiken, maar Van der Werff Zeilmakers repareert eveneens tenten. Interesse in de vele mogelijkheden? En zien wat wij doen? Op onze website staan vele voorbeelden. Heeft u specifieke vragen en vindt u het antwoord niet terug op de website? Vul uw gegevens in op ons contactformulier. U hoort snel van ons!

In de bouw sector dekkleed, dekzeil, zeildoek of afdekzeil kopen? Van der Werff Zeilmakers is uw professionele partner in de bescherming van uw bouwmateriaal

Werkt u in de bouw? Dan weet u als geen ander hoe weersinvloeden van invloed zijn op de aantasting van uw materialen. Het is zonde als steigers voortijdig gaan roesten. Een afdekzeil kopen of zeildoek, dekkleed of dekzeil kopen, biedt bescherming. Bij Van der Werff Zeilmakers vindt u een grote diversiteit aan producten. Maatwerk of standaard? Wij staan voor u klaar. In de bouw bieden wij de volgende producten:

  • aanhangwagenzeilen
  • dekkleden en containerkleden
  • doorwerktenten
  • lastenten gemaakt van brandvertragend doek
  • machinehoezen
  • isolatiekleden voor het afdekken van zand en gestort beton
  • steigerkleden die uitermate geschikt zijn bij schilderwerk
  • reclame-uitingen op doek

Op onze website vindt u vele afbeeldingen die u op idee├źn brengen.

Neem contact op over de vele mogelijkheden in materiaalbescherming!

Bel op werkdagen naar 073 6130836. Wij vertellen graag meer over de vele mogelijkheden en adviseren u over de beste oplossing. Mailen kan ook op info@vanderwerffzeilmakers.nl. Wij reageren snel en bieden u een scherpe prijs.